Ste iz Maribora ali okolice? Obiščite našo trgovino na Jadranski cesti 27, v pritličju trgovskega centra Marina. ×

Dobrodošli v spletni trgovini MEGAtoner.si - premium kakovost po minimum cenah!

KONTAKTIRAJTE NAS:

HP

MEGAtoner.si

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu potrošnega materiala in tiskalnikov s plačilom po predračunu!

Osebni prevzem v trgovini MEGAtoner.si

Količinski popusti pri nakupu določenih izdelkov!

Vsa naročila do 14. ure bodo odposlana v tekočem dnevu.

Tiskalnik HP Color LaserJet Pro CP5225dn (CE712A) (barvni, laserski)

SKU: CE712A#B19

Zadnja posodobitev vseh artiklov v trgovini je bila izvedena: 22.05.2019
Zadnja sprememba cene / zaloge: 21.05.2019

Bodite prvi in ocenite ta artikel

A3 barvni mrežni laserski tiskalnik omogoča obojestransko (duplex) tiskanje vsakdanjih poslovnih dokumentov in dokumentov večjega formata; projektov. Enostavno tiskanje na različne vrste papirja. Vrhunska kakovost tiskanja, hitrost, enostavnost uporabe in zanesljivost.

Stanje zaloge: Rok dobave 1-3 dni

Cena z DDV: 1.573,80 €

Več pogledov

Podrobnosti

Vsestranski A3 barvni tiskalnik omogoča ugodno tiskanje vsakdanjih poslovnih dokumentov, projektov širokega formata in marketinških gradiv ugodno, kar v vaši pisarni. Enostavno obojestransko (duplex) tiskajte na različne vrste papirja: navaden, premium in glossy, z razširljivimi pladnji za papir.

Ustvarjajte visokokakovostne izdelke zahvaljujoč HP ColorSphere tonerjem in HP ImageREt 3600. Tiskalnik doseže hitrosti do 20 strani/minuto črno-belo in barvno A4. Prva stran se natisne v manj kot 18 sekundah iz načina nizke porabe z Instant-on tehnologijo.

Enostavnen je za uporabo in vzdrževanje z intuitivno nadzorno ploščo, prav tako je enostavna zamenjava potrošnega materiala. Uživajte v vsestranski omrežni (LAN) in High-Speed USB 2.0 povezljivosti ter enostavno izmenjavajte podatke znotraj delovne skupine. Prihranite čas s HP SureSupply, ki vas opozori, ko je vaša kartuša prazna.

Povezava na spletno stran proizvajalca...

Tehnični podatki

Vrsta naprave tiskalnik
Tehnologija tiskalnika laserski
Vrsta tiskalnika barvni
Velikost tiska A3
Strošek ČB tiska 0,023 € (original)
Strošek barvnega tiska 0,149 € (original)
Obojestranski izpis da, duplex
Mrežni priključek da, ethernet
Brezžični priklop ne
Priključki USB 2.0
Ločljivost tiska do 600x600 dpi
Hitrost tiskalnika do 20 strani/min črno-belo in do 20 strani/min barvno (ISO/IEC 24734)
Kapaciteta predala 250 + 100 listov
Čitalec kartic ne
Garancija 1 leto
Kategorija uporabe Velike pisarne
Še ni ocen.

  Oceno lahko napišejo le uporabniki, ki so opravili nakup tega atikla. Prosimo, če se prijavite ali registrirate.

  Tagi artikla

  Za ločevanje tagov uporabite presledek. Uporabite apostrof (') za besedne zveze.

  • Kapaciteta velja pri 5% pokritosti.
  • Kaj je PREMIUM kvaliteta?
   • MEGA Premium tonerji spadajo v razred kompatibilnih / obnovljenih tonerjev in so zasnovani, da zagotavljajo največji razred kakovosti in zanesljivosti, ki je primerljiva z originalnimi tonerji. Za razliko od Economy oz. standardnih tonerjev, MEGA Premium tonerji vsebujejo prah za tiskalnike najvišje kakovosti in popolnoma nove komponente (OPC valj, PCR valj, magnetni valj, drum cleaning blade, doctor blade, čip,...), vse to z namenom zagotavljanja tiska najvišje kakovosti.
   • MEGA Premium kartuše spadajo v razred kompatibilnih / obnovljenih kartuš in so zasnovane, da zagotavljajo največji razred kakovosti in zanesljivosti, ki je primerljiva z originalnimi kartušami. Za razliko od Economy oz. standardnih kartuš, gredo MEGA Premium kartuše skozi kompleksni cikel proizvodnega procesa (kontrola in selekcija komponent, čiščenje, testiranje, tesnenje, pakiranje), kjer se napolnijo z barvo za brizgalne tiskalnike najvišje kakovosti, vse to z namenom zagotavljanja tiska najvišje kakovosti.
  • Kompatibilna kartuša oz. kompatibilni toner je izdelan za točno določen tiskalnik, vendar ga izdela zunanje podjetje – torej je ni proizvedel proizvajalec tiskalnika. Vsi kompatibilni izdelki gredo skozi testiranje in dosegajo strogo zahtevano kvaliteto, praviloma enako kot originalni izdelki. Delujejo enako kot originalni izdelki, čas uporabnosti je enak, prav tako kvaliteta tiskanja, edina razlika je, da so mnogo cenejši od originalov.
  • Obnovljena kartuša je tovarniško ponovno napolnjena originalna kartuša, kateri je po potrebi nameščen nov čip. Kartuša je napolnjena z ustrezno kvalitetnim črnilom in po obnovi tudi preizkušena. Obnovljena kartuša pogosto vsebuje več črnila kot nova originalna kartuša, deluje enako kot originalna kartuša in ima garancijo.
  • Obnovljen toner je tovarniško ponovno napolnjen originalni toner, v kateremu so po potrebi zamenjani vsi deli, pomembni za kvaliteto izpisa (OPC valj, PCR valj, magnetni valj, drum cleaning blade, doctor blade,...) in ima nameščen nov čip. Obnovljen toner je napolnjen z ustrezno kvalitetnim toner prahom, po obnovi tudi preizkušen. Obnovljen toner deluje enako kot originalni toner in ima garancijo.
  • Splošna navodila za uporabo tonerjev.
  • Splošna navodila za uporabo kartuš.
  • Seznam tonerjev, ki ustrezajo vašemu tiskalniku si lahko ogledate s klikom na zavihek Opis. Dopuščamo možnost, da se na katerem od seznamov tiskalnikov pojavi vsebinska napaka (kompatibilnost tonerja z navedenim tiskalnikom), zato vas prosimo, da ste pri naročilu pozorni na oznako tonerja.
  • Tehnična pomoč: 02/6200-400, [email protected]
  * Imate kakšno vprašanje v zvezi s tem artiklom? Pošljite nam vprašanje.