Ste iz Maribora ali okolice? Obiščite našo trgovino na Jadranski cesti 27, v pritličju trgovskega centra Marina. ×

Dobrodošli v spletni trgovini MEGAtoner.si - premium kakovost po minimum cenah!

KONTAKTIRAJTE NAS:

Epson

MEGAtoner.si

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu potrošnega materiala in tiskalnikov s plačilom po predračunu!

Osebni prevzem v trgovini MEGAtoner.si

Količinski popusti pri nakupu določenih izdelkov!

Vsa naročila do 14. ure bodo odposlana v tekočem dnevu.

Tiskalnik Epson ColorWorks C831 (barvni, brizgalni)

SKU: C11CC68132

Zadnja posodobitev vseh artiklov v trgovini je bila izvedena: 22.05.2019
Zadnja sprememba cene / zaloge: 25.10.2018

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Robustni barvni brizgalni tiskalnik GP-C831 z vlečnim podajalnikom za tiskanje na neskončni papir združuje najboljše lastnosti tehnologij matričnega in brizgalnega tiskanja. Tiskalnik je odličen za tiskanje nalepk velikega formata v zvitku in oznak za kemikalije, skladnih z globalno usklajenim sistemom.

Stanje zaloge: Dobava po naročilu

Cena z DDV: 2.216,60 €
ARTIKLA NI MOGOČE DODATI V KOŠARICO, KER GA TRENUTNO ŽAL NI NA ZALOGI.

Za naročilo nas pokličite na 02/ 6200-400.
Cena tega artikla je zgolj informativna in se lahko spremeni.


Več pogledov

Podrobnosti

Epsonov ColorWorks C831 (GP-C831) je brizgalni tiskalnik za nalepke s tehnologijo Micro Piezo za panožno uporabo. Odličen je za tiskanje nalepk velikega formata v zvitku in oznak za kemikalije, skladnih z globalno usklajenim sistemom.

V nasprotju z matričnimi tiskalniki lahko vsestranski C831 tiska zapletene črtne kode, jasno besedilo in fotografije na različne medije, med drugim tudi na sijajni papir in nalepke. Ne glede na uporabljen medij pa Epsonovo pigmentno črnilo DURABrite Ultra zagotavlja trajen tisk, ki je odporen na vodo, bledenje, razmazovanje in označevalne flomastre.

C831 je trpežen izdelek, ki zagotavlja kar pet let izjemno učinkovitega tiskanja ogromnih količin izpisov. Patentirana Epsonova tehnologija ščiti šobe tiskalne glave pred prahom, zato je C831 primeren tudi za zahtevna okolja.

Za večjo učinkovitost C831 v načinu za hitre osnutke tiska s hitrostjo 19,7 strani na minuto in v primeru zagozditve papirja v nekaj sekundah odpravi težavo tako, da papir samodejno sprosti. Zagozden papir je s pritiskom gumba mogoče sprostiti tudi ročno.

C831 je za lažjo integracijo v delovno okolje standardno opremljen z vzporednim, USB in LAN 100/10BASE vmesnikom.

Glavne lastnosti

 • Tiskalnik za nalepke v skladu z GHS: Odličen za velike nalepke, tudi nalepke velikega formata v zvitku in oznake za kemikalije
 • S potrdilom BS5609: Skladen z najnovejšimi standardi globalno usklajenega sistema za označevanje kemikalij
 • Hiter: Hitrost tiskanja do 91,7 mm/sec
 • Zanesljiv: Zasnovan tako, da zagotavlja pet let (600.000 natisov) izjemno kakovostnega tiskanja brez zapletov
 • Stroškovno učinkovit: Zelo zmogljive posamezne kartuše s črnilom

Povezava na spletno stran proizvajalca...

Tehnični podatki

Vrsta naprave tiskalnik
Tehnologija tiskalnika brizgalni (inkjet)
Vrsta tiskalnika barvni
Velikost tiska nalepke
Strošek ČB tiska 0,011 € (original)
Strošek barvnega tiska 0,029 € (original)
Obojestranski izpis ne
Mrežni priključek da, ethernet
Brezžični priklop ne
Priključki USB 2.0, LPT
Ločljivost tiska do 5760x1440 dpi
Hitrost tiskalnika do 92 mm/s s 360x360 dpi
Kapaciteta predala nalepke ok 76 mm do 241 mm
Čitalec kartic ne
Garancija 1 leto
Kategorija uporabe Velike pisarne
Še ni ocen.

  Oceno lahko napišejo le uporabniki, ki so opravili nakup tega atikla. Prosimo, če se prijavite ali registrirate.

  Tagi artikla

  Za ločevanje tagov uporabite presledek. Uporabite apostrof (') za besedne zveze.

  • Kapaciteta velja pri 5% pokritosti.
  • Kaj je PREMIUM kvaliteta?
   • MEGA Premium tonerji spadajo v razred kompatibilnih / obnovljenih tonerjev in so zasnovani, da zagotavljajo največji razred kakovosti in zanesljivosti, ki je primerljiva z originalnimi tonerji. Za razliko od Economy oz. standardnih tonerjev, MEGA Premium tonerji vsebujejo prah za tiskalnike najvišje kakovosti in popolnoma nove komponente (OPC valj, PCR valj, magnetni valj, drum cleaning blade, doctor blade, čip,...), vse to z namenom zagotavljanja tiska najvišje kakovosti.
   • MEGA Premium kartuše spadajo v razred kompatibilnih / obnovljenih kartuš in so zasnovane, da zagotavljajo največji razred kakovosti in zanesljivosti, ki je primerljiva z originalnimi kartušami. Za razliko od Economy oz. standardnih kartuš, gredo MEGA Premium kartuše skozi kompleksni cikel proizvodnega procesa (kontrola in selekcija komponent, čiščenje, testiranje, tesnenje, pakiranje), kjer se napolnijo z barvo za brizgalne tiskalnike najvišje kakovosti, vse to z namenom zagotavljanja tiska najvišje kakovosti.
  • Kompatibilna kartuša oz. kompatibilni toner je izdelan za točno določen tiskalnik, vendar ga izdela zunanje podjetje – torej je ni proizvedel proizvajalec tiskalnika. Vsi kompatibilni izdelki gredo skozi testiranje in dosegajo strogo zahtevano kvaliteto, praviloma enako kot originalni izdelki. Delujejo enako kot originalni izdelki, čas uporabnosti je enak, prav tako kvaliteta tiskanja, edina razlika je, da so mnogo cenejši od originalov.
  • Obnovljena kartuša je tovarniško ponovno napolnjena originalna kartuša, kateri je po potrebi nameščen nov čip. Kartuša je napolnjena z ustrezno kvalitetnim črnilom in po obnovi tudi preizkušena. Obnovljena kartuša pogosto vsebuje več črnila kot nova originalna kartuša, deluje enako kot originalna kartuša in ima garancijo.
  • Obnovljen toner je tovarniško ponovno napolnjen originalni toner, v kateremu so po potrebi zamenjani vsi deli, pomembni za kvaliteto izpisa (OPC valj, PCR valj, magnetni valj, drum cleaning blade, doctor blade,...) in ima nameščen nov čip. Obnovljen toner je napolnjen z ustrezno kvalitetnim toner prahom, po obnovi tudi preizkušen. Obnovljen toner deluje enako kot originalni toner in ima garancijo.
  • Splošna navodila za uporabo tonerjev.
  • Splošna navodila za uporabo kartuš.
  • Seznam tonerjev, ki ustrezajo vašemu tiskalniku si lahko ogledate s klikom na zavihek Opis. Dopuščamo možnost, da se na katerem od seznamov tiskalnikov pojavi vsebinska napaka (kompatibilnost tonerja z navedenim tiskalnikom), zato vas prosimo, da ste pri naročilu pozorni na oznako tonerja.
  • Tehnična pomoč: 02/6200-400, [email protected]
  * Imate kakšno vprašanje v zvezi s tem artiklom? Pošljite nam vprašanje.