Obiščite našo trgovino na Jadranski cesti 27, v pritličju trgovskega centra Marina. ×

Dobrodošli v spletni trgovini MEGAtoner.si - premium kakovost po minimum cenah!

KONTAKTIRAJTE NAS:

Odprodaja - Tiskalniki

V kategoriji se nahajajo tiskalniki in MF naprave, ki jih umikamo iz prodaje oz. druge posebnosti, ki so ob izdelku posebej opisane (izdelki za demonstracije, izdelki so bili vrnjeni zaradi različnih razlogov). Izdelek je v ponudbi in na zalogi do prodaje, gre za manjše količine posameznih modelov. Znižana cena velja samo za izdelke iz te kategorije.

Za vsa vprašanja smo na voljo vsak dan od pon. do pet. med 9:00 in 16:00, na telefonski številki 02 / 6200 400 ali preko e-pošte: [email protected].Št. artiklov: 1

mreža vrstice

Ž-A
1
 1. PRIHRANITE
  15,51 €

  -25%
  Tiskalnik nalepk Brother P-Touch PT-D210VP (ČB, termalni)

  Tiskalnik nalepk Brother P-Touch PT-D210VP (ČB, termalni, razstavni artikel)

  Kompakten tiskalnik nalepk, ki je hiter in enostaven za uporabo. Lahko ustvarite dekorativne nalepke z različnimi vzorci z uporabo vgrajenih predlog in grafičnega zaslona, ki je enostaven za branje. Natisne nalepke širine do 12 mm. Kompakten in lahek. Funkcije, enostavne za uporabo. Številne pisave, okvirji in simboli. Vgrajen rezalnik nalepk. Organizirajte svoje delovno mesto - jasno označite pomembne predmete z nalepkami Brotherjevega tiskalnika P-touch. Vključuje napajalnik, kaseto s trakom in kovček za nošenje.

  Preberi več

  Cena: 62,00 €

  Cena z DDV: 46,49 €

  Na zalogi 1 kom.

Št. artiklov: 1

mreža vrstice

Ž-A
1