Obiščite našo trgovino na Jadranski cesti 27, v pritličju trgovskega centra Marina. ×

Dobrodošli v spletni trgovini MEGAtoner.si - premium kakovost po minimum cenah!

KONTAKTIRAJTE NAS:

Tiskalniki, multifunkcijske naprave, optični čitalci, tiskalniki nalepk

Tiskalnike in MF naprave si lahko razvrstite tudi po ceni stroška iztisa črno-bele oz. barvne strani.
Potrebujete nasvet, kateri tiskalnik je pravi za vaše potrebe in kako največ privarčevati pri tisku? Za vsa vprašanja smo na voljo vsak dan od ponedeljka do petka, na telefonski številki 02 / 6200 400 ali preko e-pošte: [email protected].Artiklov 1 do 16 od skupaj 429

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

mreža vrstice

A-Ž
27
 1. Tiskalnik nalepk Brother PT-E110 (ČB, termalni)

  Naprava je enostavna za uporabo, hitra in učinkovita ter tiska na trajno obstojne nalepke do širine 12 mm. Vgrajeni rezalnik odreže nalepko, grafični LCD-zaslon pa ponuja jasno preglednost. P-touch E110 ima 200 vgrajenih simbolov, vključno z električarskimi oz. inštalaterskimi specifičnimi dizajni. Hitro, boljše in varnejše označevanje z novimi funkcijami za kable, vključno z zastavicami, ovoji kablov in označevanjem čelnih plošč - vaš idealni partner P-touch E110.

  Preberi več
  Cena z DDV: 29,00 €

  Na zalogi 4 kom.

 2. Multifunkcijska naprava HP DeskJet Ink Advantage 5075 (M2U86C2) (barvna, brizgalna)

  Multifunkcijska naprava HP DeskJet Ink Advantage 5075 All-in-One – povečana večopravilnost, cenovno dostopni izpisi. Namestite, povežite in natisnite kvalitetne fotografije ali vsakdanje dokumente direktno s svojega pametnega telefona. Naredite vtis z uporabo originalnih črnil HP, ki prinašajo žive barve in ostra besedila.

  Preberi več
  Cena z DDV: 76,80 €

  Na zalogi 3 kom.

 3. Multifunkcijska naprava HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw (barvna, laserska)

  Tiskajte, kopirajte, faksirajte, skenirajte, pošiljajte dokumente preko e-maila, brezžične povezave. Tiskanje do 28 strani na minuto.

  Preberi več
  Cena z DDV: 419,90 €

  Na zalogi 3 kom.

 4. Multifunkcijska naprava Canon Pixma TS5050 (črna) (barvna, brizgalna)

  Zagotovite si enostavnejše tiskanje doma. Enostavno prilagodljiva sprednja plošča in 7,5-centimetrski zaslon LCD omogočata hiter dostop do funkcij skeniranja, fotokopiranja in tiskanja. Inovativen zadnji podajalnik papirja omogoča tiskanje fotografij brez obrob doma v manj kot 40 sekundah.

  Preberi več
  Cena z DDV: 79,00 €

  Na zalogi 2 kom.

 5. Multifunkcijska naprava HP LaserJet Pro MFP M426fdn (ČB, laserska)

  Večfunkcijska naprava HP LaserJet Pro MFP M426fdn vam ponuja hitro tiskanje, skeniranje, faksiranje in kopiranje z robustnostjo ter celovito varnostjo. Ta MFP konča ključne naloge hitreje in varuje pred grožnjami. Priložen črn toner za 3.1000 strani.

  Preberi več
  Cena z DDV: 399,90 €

  Na zalogi 2 kom.

 6. Multifunkcijska naprava HP LaserJet Pro MFP M28w (W2G55A) (ČB, laserska)

  HP LaserJet Pro MFP M28w je idealna naprava tako za domače uporabnike, kot za majhna podjetja. Kompaktna, energijsko varčna naprava z brezžično mrežno povezavo, ki omogoča tiskanje s hitrostjo do 18 strani/min., kopiranje ter optično branje.

  Preberi več
  Cena z DDV: 118,00 €

  Na zalogi 1 kom.

 7. Tiskalnik nalepk Brother P-Touch PT-D600VP (ČB, termalni)

  Velik barvni LCD zaslon poenostavi oblikovanje in predogled nalepk. Samodejni rez in možnost tiskanja s PC ali Mac-a omogočata dobro organiziranost pisarne s preglednim označevanjem vseh pomembnih zadev.

  Preberi več
  Cena z DDV: 161,20 €

  Na zalogi 1 kom.

 8. Tiskalnik nalepk Brother PT-P300BT Cube (ČB, termalni)

  P-touch CUBE je kompakten in eleganten tiskalnik nalepk, ki se brez težav povezuje s pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki vaše družine prek povezave Bluetooth. Nalepke urejate prek aplikacije P-touch Design&Print - brezplačen prenos za sistem iOS in Android - ki vam omogoča sproščanje ustvarjalnosti in izdelovanje nalepk v številnih barvah in velikostih za domača rabo. Izbirajte izmed več kot 1000 simboli in emoji, 23 pisavami in 61 sličicami, ki jih lahko dodate besedilom.

  Preberi več
  Cena z DDV: 69,10 €

  Na zalogi 1 kom.

 9. Multifunkcijska naprava Brother DCP-T510W (barvna, brizgalna)

  S funkcijo tiskanja, skeniranja in kopiranja ter z brezžično povezljivostjo je DCP-T510W idealna večfunkcijska naprava, ki vam pomaga pri opravljanju številnih nalog v domači ali v majhni pisarni. Prihranite denar s preprostim sistemom ponovnega polnjenja rezervoarjev za črnilo, kar vam omogoča tiskanje do 6.500 strani in tako znatno nizke stroške na stran.

  Preberi več
  Cena z DDV: 204,80 €

  Na zalogi 1 kom.

 10. Tiskalnik nalepk Brother P-Touch PT-D400VP (ČB, termalni)

  PT-D400 je namizni tiskalnik nalepk za dom in pisarno. Naprava omogoča tiskanje trajno obstojnih in čitljivih nalepk, ki jih lahko nalepite na dokumente, mape, CD, DVD, kable, vtičnice, pohištvo itd. Model je opremljen z QWERTY tipkovnico tipa PC. Grafični LCD zaslon omogoča predogled nalepk, 5 funkcijskih tipk pa intuitivno delovanje. Vključuje napajalnik, kaseto s trakom in kovček za nošenje.

  Preberi več
  Cena z DDV: 64,30 €

  Na zalogi 1 kom.

 11. PRIHRANITE
  15,51 €

  -25%
  Tiskalnik nalepk Brother P-Touch PT-D210VP (ČB, termalni)

  Tiskalnik nalepk Brother P-Touch PT-D210VP (ČB, termalni, razstavni artikel)

  Kompakten tiskalnik nalepk, ki je hiter in enostaven za uporabo. Lahko ustvarite dekorativne nalepke z različnimi vzorci z uporabo vgrajenih predlog in grafičnega zaslona, ki je enostaven za branje. Natisne nalepke širine do 12 mm. Kompakten in lahek. Funkcije, enostavne za uporabo. Številne pisave, okvirji in simboli. Vgrajen rezalnik nalepk. Organizirajte svoje delovno mesto - jasno označite pomembne predmete z nalepkami Brotherjevega tiskalnika P-touch. Vključuje napajalnik, kaseto s trakom in kovček za nošenje.

  Preberi več

  Cena: 62,00 €

  Cena z DDV: 46,49 €

  Na zalogi 1 kom.

 12. Tiskalnik HP Color LaserJet Pro M454dn (barvni, laserski)

  Zmogljivi barvni laserski tiskalnik, ki vam omogoči rast vašega podjetja z učinkovitostjo naprednih a hkrati enostavnih funkcij tiskanja. Z visokim mesečnim volumnom, obojestranskim tiskanjem, hitrostjo do 27 strani/minuto in mrežno povezavo boste poenostavili delo vaše srednje velike delovne skupine.

  Preberi več
  Cena z DDV: 413,60 €

  Rok dobave 1-3 dni

 13. Tiskalnik Epson EcoTank ITS L1110 (barvni, brizgalni)

  Tiskalnik Epson EcoTank L1110 je primeren za uporabo v domačem okolju in manjših domačih pisarnah, s poudarkom na kakovosti in izjemno nizkih stroških tiskanja. S priloženim kompletom črnil lahko natisnete kar do 8.100 črno-belih strani in 6.500 barvnih strani.

  Preberi več
  Cena z DDV: 138,40 €

  Rok dobave 1-3 dni

 14. Multifunkcijska naprava Brother DCP-L3550CDW (barvna, laserska)

  Tiskajte, kopirajte in skenirajte z večfunkcijsko napravo 3-v-1 DCP-L3550CDW. Ker ne zavzema veliko prostora, je idealna za dom in manjše pisarne. Nudi številne funkcije in omogoča prilagodljivo povezovanje v eni sami tihi in kompaktni enoti.

  Preberi več
  Cena z DDV: 422,32 €

  Rok dobave 1-3 dni

 15. Multifunkcijska naprava Canon MF742Cdw (barvna, laserska)

  Canonov večfunkcijski barvni tiskalnik i-SENSYS MF742Cdw pomaga povečevati storilnost v majhnih in srednje velikih pisarnah.

  Preberi več
  Cena z DDV: 482,40 €

  Rok dobave 1-3 dni

 16. Multifunkcijska naprava Canon Pixma TR4551 (bela) (barvna, brizgalna)

  Kompakten večstranski tiskalnik 4-v-enem se ponaša s preprosto povezavo Wi-Fi in povezljivostjo v oblaku – idealno za domače pisarne. Povezljivost Wi-Fi in aplikacija Canon PRINT vam omogočata nadzor nad funkcijami tiskalnika naravnost iz pametne naprave. Če nimate povezave Wi-Fi, preprosto preklopite na Wireless Direct. Znižajte stroške in ohranite kakovost tiskanja z originalnim črnilom Canon XL, s katerim boste prihranili do 30% stroškov na stran v primerjavi s standardnimi Canon kartušami.

  Preberi več
  Cena z DDV: 91,80 €

  Rok dobave 1-3 dni

Artiklov 1 do 16 od skupaj 429

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

mreža vrstice

A-Ž
27