Ste iz Maribora ali okolice? Obiščite našo trgovino na Jadranski cesti 27, v pritličju trgovskega centra Marina. ×

Dobrodošli v spletni trgovini MEGAtoner.si - premium kakovost po minimum cenah!

KONTAKTIRAJTE NAS:

Pomen statusov zaloge

Za artikle v trgovini je na voljo 6 statusov, ki prikazujejo stanje zaloge:

Na zalogi več kot 10 kom. Na zalogi več kot 10 kom. Na zalogi je zadostna količina artiklov, pišite nam za naročilo večje količine artiklov iz zaloge.
Na zalogi # kom. Na zalogi # kom. Artikel je na voljo TAKOJ v količini, napisani zraven zaloge. Dobavni čas za večjo količino vam bomo sporočili naknadno.
Zadnji kos! Zadnji kos! Na voljo je še samo eden artikel, naročilo večih kosov ni možno - naročilo ne bo sprovedeno.
Rok dobave 1-3 dni Rok dobave 1-3 dni Artikel je na voljo v distribucijskem skladišču in bo predvidoma dobavljen v roku 1-3 delovnih dni, večinoma naslednji dan po naročilu.
Rok dobave 3-5 dni Rok dobave 3-5 dni Artikel je na voljo v oddaljenem distribucijskem skladišču in bo predvidoma dobavljen v roku 3-5 delovnih dni od dneva naročila.
Rok dobave 5-7 dni Rok dobave 5-7 dni Artikel je na voljo v oddaljenem distribucijskem skladišču in bo predvidoma dobavljen v roku 5-7 delovnih dni.
Rok dobave 7-10 dni Rok dobave 7-10 dni Artikel je na voljo v distribucijskem skladišču v tujini in bo predvidoma dobavljen v roku 7-10 delovnih dni.
Trenutno ni na zalogi Dobava po naročilu Artikel trenutno ni na zalogi, trenutno nimamo potrjenega novega dobavnega roka. Pokličite nas za predviden rok dobave.

 

Stanje v nakupovalni košarici:

* naročen artikel ni na voljo v želeni količini Število artiklov v nakupovalni košarici presega dejansko število artiklov na zalogi.