Obiščite našo trgovino na Jadranski cesti 27, v pritličju trgovskega centra Marina. ×

Dobrodošli v spletni trgovini MEGAtoner.si - premium kakovost po minimum cenah!

KONTAKTIRAJTE NAS:

Pomen statusov zaloge

Za artikle v trgovini je na voljo več statusov, ki prikazujejo stanje zaloge:

Na zalogi več kot 10 kom. Na zalogi več kot 10 kom. Na zalogi je zadostna količina artiklov, pišite nam za naročilo večje količine artiklov iz zaloge.
Osebni prevzem. Osebni prevzem Na zalogi je zadostna količina artiklov za osebni prevzem v trgovini na Jadranski cesti 27, Maribor. Nakup preko spleta ni mogoč.
Na zalogi # kom. Na zalogi # kom. Artikel je na voljo TAKOJ v količini, napisani zraven zaloge. Dobavni čas za večjo količino vam bomo sporočili naknadno.
Zadnji kos! Zadnji kos! Na voljo je še samo eden artikel, naročilo večih kosov ni možno - naročilo ne bo sprovedeno.
Rok dobave 1-3 dni Rok dobave 1-3 dni Artikel je na voljo v distribucijskem skladišču in bo predvidoma dobavljen v roku 1-3 delovnih dni, večinoma naslednji dan po naročilu.
Rok dobave 3-5 dni Rok dobave 3-5 dni Artikel je na voljo v oddaljenem distribucijskem skladišču in bo predvidoma dobavljen v roku 3-5 delovnih dni od dneva naročila.
Rok dobave 5-7 dni Rok dobave 5-7 dni Artikel je na voljo v oddaljenem distribucijskem skladišču in bo predvidoma dobavljen v roku 5-7 delovnih dni.
Rok dobave 7-10 dni Rok dobave 7-10 dni Artikel je na voljo v distribucijskem skladišču v tujini in bo predvidoma dobavljen v roku 7-10 delovnih dni.
Trenutno ni na zalogi Dobava po naročilu Artikel trenutno ni na zalogi, trenutno nimamo potrjenega novega dobavnega roka. Pokličite nas za predviden rok dobave.

 

Stanje v nakupovalni košarici:

* naročen artikel ni na voljo v želeni količini Število artiklov v nakupovalni košarici presega dejansko število artiklov na zalogi.