Obiščite našo trgovino na Jadranski cesti 27, v pritličju trgovskega centra Marina. ×

Dobrodošli v spletni trgovini MEGAtoner.si - premium kakovost po minimum cenah!

KONTAKTIRAJTE NAS:

MEGAtoner Premium = tisk najvišje kakovosti, enak originalu!

MEGAtoner Premium

MEGA Premium tonerji spadajo v razred kompatibilnih / obnovljenih tonerjev in so zasnovani, da zagotavljajo največji razred kakovosti in zanesljivosti, ki je enaka originalnim tonerjem. Za razliko od Economy oz. standardnih tonerjev, MEGA Premium tonerji vsebujejo prah za tiskalnike najvišje kakovosti in popolnoma nove komponente (OPC valj, PCR valj, magnetni valj, drum cleaning blade, doctor blade, čip,...), vse to z namenom zagotavljanja tiska najvišje kakovosti.

MEGA Premium tonerji izpolnjujejo ISO standarde kakovosti tekom celotnega proizvodnega procesa ter strogo testiranje po proizvodnem procesu, kot dodaten varnostni ukrep za zagotavljanje najvišje kakovosti tiska. MEGA Premium tonerji imajo ISO 9001, ISO 9002 in ISO 140001 certifikate, proizvodni proces je prejel REACH in RoHS certifikata za varno okoljsko politiko. Oglejte si videoposnetek proizvodnega procesa.

 

MEGA Premium kartuše spadajo v razred kompatibilnih / obnovljenih kartuš in so zasnovane, da zagotavljajo največji razred kakovosti in zanesljivosti, ki je primerljiva z originalnimi kartušami. Za razliko od Economy oz. standardnih kartuš, gredo MEGA Premium kartuše skozi kompleksni cikel proizvodnega procesa (kontrola in selekcija komponent, čiščenje, testiranje, tesnenje, pakiranje), kjer se napolnijo z barvo za brizgalne tiskalnike najvišje kakovosti, vse to z namenom zagotavljanja tiska najvišje kakovosti.

MEGA Premium kartuše izpolnjujejo ISO standarde kakovosti tekom celotnega proizvodnega procesa ter strogo testiranje po proizvodnem procesu, kot dodaten varnostni ukrep za zagotavljanje najvišje kakovosti tiska. Oglejte si povezavo na opis celotnega proizvodnega procesa.